Byggegrund til salg

Byggegrund til salg: Det er en stor beslutning at købe hus. Tidligere har det været en krævende opgave at bygge selv. Derfor har vi hos M2 tilrettelagt en proces, der gør det enkelt for dig og din familie at få opført jeres arkitekttegnede drømmmehus. Helt konkret foregår det på den måde, at husets udformning fastlægges i tæt samarbejde mellem jer, M2s egne arkitekter og den tegnestue, der har tegnet huset. M2 indkalder ved byggestart til møde, hvor byggeprocessen gennemgås. I byggeperioden bliver I løbende orienteret af den projektleder, der varetager jeres interesser under hele forløbet. Læs mere om vores unikke tilgang til byggeri her på siden. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål eller lignende.

Indfri drømmen om et ægte arkitekttegnet hus
M2 A/S er et landsdækkende byggefirma, der som de eneste kan tilbyde dig og din familie huse tegnet af Danmarks bedste arkitekter. I samarbejde med CEBRA, Bjarke Ingels Group, schmidt hammer lassen, 3XN og Dorte Mandrup Arkitekter har M2 A/S skabt en række ægte arkitekttegnede huse til kvadratmeterpriser, som matcher de traditionelle typehuse.

Kvalitetsbyggeri
M2 bygger med MT Højgaard. Med sine 5000 medarbejdere og en omsætning på 7.4 milliarder kroner er MT Højgaard en af Danmarks førende entreprenører. Dette samarbejde betyder, at vi tilbyder en overskuelig byggeproces. Byggeriet står MT Højgaards håndværkere for, og M2s projektledere kontrollerer løbende, at kvaliteten er i top.

Vores mission er at forskønne jeres liv og omgivelser med visionær arkitektur


Byggegrund til salg
M2 A/S ... Byggegrund til salg ...

Nybyg
... Byggegrund til salg ...

Sommerhusgrund
... Byggegrund til salg ...

Nybyggeri
... Byggegrund til salg ...

Bygge hus
... Byggegrund til salg ...

Byggegrund
... Byggegrund til salg ...

Byggegrunde
... Byggegrund til salg ...

Nybyggeri - M2 A/S


Bygge hus - M2 A/S