Vejle

Kun få minutters gang fra Vejle centrum udbyder M2 to meget attraktive byggegrunde i et eksklusivt område. Begge grunde ligger på en skråning med udsigt over Vejle by.

Grundene ligger i et naturskønt område mellem skovområder og er samtidig tæt på byens mange tilbud. Fra grundene er der få meter til Stampeskoven, der omkranser Mølholm kirkegård.

Vejle kommune har gode pasnings- og uddannelsesmuligheder for børn og unge, og kommunen tilbyder eksempelvis fleksible pasningsmoduller, der er tilpasset forældrenes behov. For de større børn er der mange skoler at vælge i mellem og gode uddannelsestilbud. Uden for skole- og arbejdstid er der også mange muligheder. Naturen er nærværende med flere skovområder og mange gode strande såsom Hvidbjerg strand, Tirsbæk strand og Ibæk strand. Fjorden byder også på gode badestrande, og for sejlinteresserede findes der flere lystbådehavne og en erhvervshavn i Vejle.

Vejle er en by i vækst og i de kommende år er der planlagt mange spændende projekter for at forvandle Vejle fra provinsby til mikropol. I de kommende år opføres bl.a. et unikt butikscenter, et mulimedie bibliotek, flere caféer og restauranter, et center for kultur, sundhed og idræt, et konference- og messecenter, en indendørs golfbane samt et isbjerg med rigtigt sne og løjper.

I dag bor der ca. 104.100 indbyggere i Vejle kommune, som gør den til Danmarks 6. største kommune. I 2007 er skatteprocenterne på 23,29 (kommune) og 0,92 (kirke).

For yderligere oplysninger kontakt M2.