Tranbjerg

Kun 8 km. syd fra Århus udbyder M2 2 visionære huse og 3 attraktive byggegrunde. M2s byggegrunde er beliggende ud til marker, skov og sø, og de smukke omgivelser passer perfekt til et M2 hus.

 

De 3.000 hustande, veludbyggede stisystemer og grønne arealer i Tranbjerg gør stedet til et trygt og ideelt område for børnefamilier og seniorer. Tranbjerg og omegn rumme mange tilbud for hele familien, hvor familiens medlemmer kan benytte sig af foreninger, institutioner, skoler, bibliotek og meget mere. Det er også nemt at komme til og fra området, da der er gode bus- og togforbindelser til såvel Århus som Odder.  

  

Tranbjerg hører under Århus kommune, der er kendt for mængden af kulturelle tilbud, og det driftige erhvervsliv lader ingen tvivl om, at byen er Danmarks næststørste. Historisk har Århus dybe rødder. Allerede i 700-tallet boede der mennesker i byen, og mange gamle bygninger står stadig i centrum. I dag bor der knap 300.000 i kommunen og i 2007 er skatteprocenterne 24,40 (kommune) og 0,74 (kirke).