CEBRA_Wrap House

NavnWrap House
ArkitektCEBRA
Størrelse (m2) 120
Terrasse (m2) 32/127
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1
Taghældning°24
Badeværelser2
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 120
Højde (m.)5
Længde (m.)18,7
Bredde (m.)8,8


Det er en enkel tankegang, der ligger bag arkitekturen i CEBRAs Wrap House. Tegnestuen har ved hjælp af en simpel foldeteknik omdannet en stor plade af træ til et unikt sommerhus, som er delt op i en åben, indbydende side og en mere privat og lukket side. Den mørke facade mod vejen brydes kun af en enkelt åbning, mens facaden ud til terrassen næsten udelukkende består af glas.

Mod terrassen er opholdsrummet placeret i hele husets længde. De store vinduer gør det visuelle indtryk bredere og får rummet til at føles som en stor udestue. Køkken og spiseplads er anbragt modsat tv-stuen, men hele rummet er i tæt kontakt med udearealerne. I modsatte side af sommerhuset findes to badeværelser og tre soveværelser. Her har familie og gæster mulighed for lidt privatliv, og den funktionelle indretning reducerer gangarealer og spildplads til et minimum.

Plads er der til gengæld nok af på den enorme terrasse. Det gyldne træ løber langs hele husets længde, så der er adgang til solens stråler dagen lang. Samtidig er der god plads til havemøbler samt sandkasse eller grill, og den overdækkede del af terrassen er et godt supplement til de åbne kvadratmeter.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.