3XN_Trapez House

NavnTrapez House
Arkitekt3XN
Størrelse (m2) 122
Terrasse (m2) 21
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1
Taghældning°7
Badeværelser1
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 122
Højde (m.)4,2
Længde (m.)21,9
Bredde (m.)12,9


3XN har udfordret alle konventioner og leget med både form og indretning i Trapez House, der er en hyldest til asymmetrien. Forskellige facader, varierende højder og anderledes rum er sat sammen, så de danner et visuelt overraskende og funktionelt indrettet sommerhus.

Trapez House er bygget op omkring tre faste kerner. I en er pejsen installeret, en anden rummer bryggers og værelser, mens den sidste indrammer badeværelset, hvor husets ydervæg brydes for at skabe variation i arkitekturen. De tre kerner er afgørende for resten af husets indretning, hvor det fælles opholdsrum er åbent, men alligevel opdelt. Køkkenet ligger i én zone, stuen i en anden, og står skydedørene åbne opnås et diagonalt kig gennem sommerhuset.

I alt er der fundet plads til tre værelser. Alle har udsyn og direkte adgang til omgivelserne, og er seks sengepladser ikke nok, kan hemsen over soveværelset tages i brug. Så er der både plads til den store familie og rig mulighed for at invitere gæster.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.