CEBRA_Panorama House

NavnPanorama House
ArkitektCEBRA
Størrelse (m2) 117
Terrasse (m2) 18/26/35
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1
Taghældning°-
Badeværelser2
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 117
Højde (m.)3
Længde (m.)14,2
Bredde (m.)14,2


CEBRAs arkitektur er legende og udfordrende, og den filosofi kommer også til udtryk i Panorama House. Her har tegnestuen ved hjælp af to indhak og store glasfacader omdannet en gylden klods af lærketræ til et luftigt sommerhus. Blandingen af glas og træ giver sommerhuset en lethed, der næsten får det til at svæve over den grønne plæne. Samme indtryk giver det flade tag, som afgrænses af en smal ramme af lyst træ.

Indvendigt er sommerhuset åbent og lyst. Hvidmalede vægge står side om side med store glaspartier, og overalt er der god kontakt til arealerne udendørs. Der er udgang til terrasser fra alle rum, hvilket selvfølgelig også gælder det store opholdsrum, hvor både stue og køkkenzone har let adgang til et gyldent soldæk.

De store vinduer betyder, at solen kan følges hele dagen, og opholdsrummet samler køkken, stue og spiseplads i ét. Herfra er der adgang til tre soveværelser, to badeværelser og entré. Begge badeværelser har direkte adgang til soldækket. Dermed er det både muligt at gå direkte fra græsplænen og ind under bruseren eller fra badet og ud i solen.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.