3XN_KipUp House

NavnKipUp House
Arkitekt3XN
Størrelse (m2) 100
Terrasse (m2) 9/12
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1
Taghældning°22
Badeværelser1
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 100
Højde (m.)4,1
Længde (m.)13,8
Bredde (m.)9,6


I et sommerhus hersker en anden form for privatliv end hjemme. Ferie og fritid handler om at tilbringe tid med familie eller venner, og samværet bliver hjulpet på vej af 3XNs anderledes arkitektur i KipUp House.

Bag det innovative ydre gemmer sig en funktionel indretning, der gør op med den klassiske, firkantede ruminddeling. Tre soveværelser i forskellige størrelser sørger for sovepladser til familiemedlemmer og gæster, og det samme gør den indbyggede bænk, der fungerer som ekstra siddeplads i dagtimerne. Den løber langs sommerhusets ene facade og fortsætter ud på terrassen, hvorved grænserne mellem ude- og inderummet ophæves.

Et åbent forløb med fleksible afskærmninger betyder, at værelserne kan indgå i fællesområdet om dagen og sikre privatlivets fred om aftenen. Loftet i det store opholdsrum går til kip, og de markante vinduespartier sørger for et varieret lysindfald.

Køkkenet er diskret integreret i den ene af fællesrummets vægge tæt ved udgangen til en af de to terrasser. På den måde kan måltidet tilberedes inde, men serveres ude, hvis den danske sommer tillader det.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.