schmidt hammer lassen_Butterfly House

NavnButterfly House
Arkitektschmidt hammer lassen
Størrelse (m2) 161
Terrasse (m2) 25/25
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1
Taghældning°16
Badeværelser2
Soveværelser4
Stuer1
Grundplan (m2) 161
Højde (m.)5
Længde (m.)16,3
Bredde (m.)16,3


Skæve vinkler skaber nye muligheder, synes schmidt hammer lassen at have tænkt, da de gav det klassiske saddeltagshus nyt liv. Ved hjælp af en række markante snit og indhak har tegnestuen givet den ellers bastante form i Butterfly House en visuel lethed og elegance, der klæder de sort- og hvidmalede træplanker. Skorstenen er et visuelt og funktionelt element på linie med de to overdækkede terrasser, og resultatet er et anderledes, rummeligt sommerhus, hvor det enkle og funktionelle ydre er kopieret inden døre.

Spildplads og gangarealer er der ingen af, i stedet er sommerhusets opholdsrum centrum for alle fælles aktiviteter. Opholdsrummet er placeret i husets midte og udgør en samlet og alligevel opdelt enhed.

Skorstenen og køkkenets fritstående elementer inddeler naturligt opholdsrummet, og herved bevares det lyse og åbne indtryk, som møder besøgende allerede ved hoveddøren. Husets midte er indrammet af to næsten identiske fløje, hvor de fire rummelige soveværelser og to badeværelser findes. De er alle med egen udgang til haven, og dermed er der rig mulighed for at udnytte omgivelserne og skylle sandet af tæerne, inden det når videre ind i huset.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.