Book et møde

Book et møde med M2

Tag en snak med M2 og hør hvordan I får realiseret drømmen om et hus tegnet af Danmarks bedste arkitekter. Det gælder uanset om I har jeres egen byggegrund eller ønsker at bygge på en grund i M2s udstykninger.

Egen byggegrund

Har I allerede selv en byggegrund, og ønsker du og din familie at bygge et M2 hus, tilbyder vi mange spændende muligheder. Vi anbefaler at tage et opstartsmøde på jeres grund, hvor vi mødes og gennemgår hvilke muligheder, der er er på grunden og hvilke ønsker I har til drømmehuset. Det kunne f.eks være:

- Jeres ønsker til det kommende hus

- Antal værelser huset skal indeholde

- Hvilke rum skal prioriteres mod evt. udsigt

- Udnyttelse af grunden og placering af huset med hensyn til solorientering

- Specielle forhold der skal tages hensyn til

- Jeres ønsker til husets arkitektur

Besøget vil sammen med jeres ønsker danne baggrund for M2s anbefalinger. Vi udarbejder sammen med M2s arkitekter en situationsplan og et tilbud (hvis muligt), der indeholder samtlige udgifter til det nøglefærdige hus. Dette bliver præsenteret for jer på et møde, hvor vi også gennemgår tegninger og materialeoversigt.

M2 byggegrund  

Ønsker I at bygge et hus på en af M2s grunde, er ovenstående proces tilsvarende, men ofte kan der være flere grundmuligheder i udstykningen. I fællesskab finder vi den grund, der er den helt rigtige og som opfylder jeres behov. På baggrund af jeres ønsker og et besøg på udstykningen, udarbejder vi en situationsplan sammen med vores arkitekter og præsenterer anbefalingerne for jer på et efterfølgende møde.

Kontakt M2 og book et uforpligtende møde for at høre mere om jeres muligheder. Se kontaktoplysninger her.