Beslutningsfasen

Måske har I allerede købt grunden til jeres hus, hvis ikke kan M2 hjælpe med at finde den rigtige byggegrund. En boligrådgiver fra M2 foretager en analyse af jeres behov med henblik på at imødekomme jeres ønsker, herefter fastlægges husets endelige udformning i et tæt samarbejde mellem jer, M2s egne arkitekter og den tegnestue, der har tegnet huset.

Placering
Uanset om I har købt en byggegrund eller finder den via M2, bistår M2s boligrådgiver og arkitekter med at placere jeres hus på grunden. M2 udarbejder en situationsplan med forslag til placering på grunden, hvor der er taget hensyn til udsigt, sol, vejens placering og eventuelle kommunale restriktioner.

Tilretninger
Trods typehuskonceptet rummer alle M2s huse mulighed for tilretninger og udvidelser. Nogle findes allerede i flere varianter, men M2 har også arkitekter ansat, så du og din familie kan få kvalificeret rådgivning, hvis I har individuelle ønsker. Alle ændringer besluttes i tæt dialog med arkitekten, så husets arkitektoniske udtryk bevares, og større ændringer drøftes altid med arkitekterne fra CEBRA, Bjarke Ingels Group, schmidt hammer lassen, 3XNielsen, Dorte Mandrup Arkitekter eller Arkitektfirmaet C.F. Møller.

Materialevalg
Valg af materialer sker efter en nøje gennemgang af de forskellige valgmuligheder, som M2s materiale- og indretningsrådgivere præsenterer for jer. Kvaliteten gennemsyrer materialevalget og indretningen, og i M2 husene er afsat store beløb til køkken og bad. Det samme gælder det øvrige interiør og eksteriør. Hvor andre typehuse har formpressede døre som standard, er de i M2 husene massive, og alle gulve er som standard belagt med egetræsparket.

Projektstyring
I hele processen står M2 for al projekt- og økonomistyring. Vi sørger for, at du foretager alle beslutninger om materialevalg på rette tidspunkt og i rigtig rækkefølge for at byggefasen forløber som planlagt. I bliver blot opdateret løbende, men er ikke selv involveret i den tidskrævende kontakt til forskellige håndværkere.

Entrepriseaftalen
Den fastlagte individuelle løsning danner baggrund for den totalentreprisekontrakt, som du og din familie underskriver, når I indgår en aftale med M2. Den er udarbejdet af Danmarks største advokatfirma Kromann Reumert.