/upload/om m2/presse/vm_bjerget_129460b.jpg

Verdens bedste boligbyggeri

24. oktober 2008 af Joan Dahl Nielsen
Bjarke Ingels hædret i Barcelona

Torsdag, den 23. oktober bragte Jyllandsposten artiklen "Ørestad-byggeri kåret som verdens bedste". Arkitekten bag VM Bjerget i Ørestad er Bjarke Ingels fra tegnestuen BIG, som ligeledes står bag flere af M2s huse. Byggeriet er netop kåret til verdens bedste boligbyggeri ved World Architecture Festival i Barcelona.

Arkitekt Bjarke Ingels får følgende ord med på vejen:  

Et typisk første design af en ung arkitekt, som har kastet alle de ideer, der har filtreret sig gennem hans hoved de sidste 10 år ind i byggeriet. Alligevel overgår husets stærke sider, f.eks. de fantastiske private udendørs rum og det spændende p-hus under boligerne, langt de mindre succesfulde sider. Det varsler en lovende fremtid for den unge arkitekt.
(Uddrag af "Ørestad-byggeri kåret som verdens bedste")

Læs hele artiklen her. 

/upload/sommerhuse/thomasbjorn_01_142x83.jpg

Arkitektouren UDSAT

28. august 2008 af Joan Dahl Nielsen
Thomas Bjørn er skadet

Torsdag, den 28. august modtog M2 besked om, at Thomas Bjørn desværre er blevet skadet og skal gennem en operation. Derfor er han nødsaget til at udsætte den annoncerede Arkitektour på Lübker Golf Resort den 4. september.

Arrangementet, som er en kombination af fornemt golfspil og visionær arkitektur, bliver dog gennemført på et senere tidspunkt, som dog endnu ikke er fastsat. M2 afventer en klarmelding fra Thomas Bjørn.

Alle bolig- og golfinteresserede går altså ikke glip af dette unikke arrangement, og de 24 heldige golfere, som skal prøve kræfter med Thomas Bjørn på banen, får muligheden på et senere tidspunkt.

M2 ser meget frem til at kunne bringe en ny dato for Arkitektouren på Lübker Golf Resort.

 

/upload/huse/delta house/fotograf-kaj-lergaard-005.jpg

M2 sætter nye standarder

22. august 2008 af Joan Dahl Nielsen
Fornemme helårshuse i Rodskov

"Endnu engang konsoliderer M2 sin status som førende på markedet for visionære typehuse." Sådan indleder Tidens Bolig artiklen "Seneste typehuse fra M2 sætter nye standarder," som kan læses i nyeste udgave af magasinet:

"Netop nu er der premiere på et ikke tidligere åbent hus - Delta House i Jylland."

"Som noget helt unikt eksisterer Delta House i to forskellige versioner. En version er tilpasset en skrånende grund. Men familier, der ikke råder over sådan en, skal ikke fortvivle. Den anden version af huset kan faktisk bygges på en stort set flad grund - med en forskydning på halvfjerds centimeter mellem husets to niveauer. Det er visionær arkitektur, så det kan forstås."

"At Delta House er blevet modtaget med stor begejstring, er der ikke noget at sige til. Kontrasten mellem den beskedne indgang og det majestætiske glasparti mod haven/udsigten giver et stærkt arkitektonisk udtryk. Rumfornemmelsen er helt fantastisk."

"Et andet hus, der vækker opsigt, er Kip House - tegnet af arkitekterne 3XN. Med sine skulpturelle former og enkle linier er udtrykket på én gang opulent og minimalitisk. Og mens huset tidligere alene optrådte med træfacade, kan det i dag også opleves og fås med den fantastiske pudsede facade."
Uddrag af artiklen "Seneste typehuse fra M2 sætter nye standarder"

Læs hele artiklen her.

Hver søndag, kl. 14.00-16.00 åbner vi dørene til Delta House, Kip House og Flower House i Rodskov, læs mere om Åbent Hus her./upload/huse/delta house/delta-170.jpg

PREMIERE

12. august 2008 af Joan Dahl Nielsen
I en klasse for sig...

Søndag, den 10. august dannede Kalø Vig Parken i Rodskov en naturskøn ramme om premieren på tre M2 huse - arkitektur i en klasse for sig! Som hvide perler træder de frem i det bakkede landskab med en skøn udsigt over bugten. 

/upload/huse/delta house/kip-rodskov.jpg
Mange interesserede valgte at lægge vejen forbi Djursland, hvor Delta House, Kip House og Flower House nu kan opleves på nært hold. 

/upload/huse/flower house/52-006 flower 09-l 142x83.jpg
Arkitekterne bag de nyskabende huse er CEBRA og 3XN, som hører til blandt den absolutte elite både nationalt og internationalt.   

Gik du glip af premieren, så fortvivl ikke; hver søndag kan du og din familie møde vores boligrådgivere kl. 14.00-16.00 i Rodskov.

Kom og oplev visionær arkitektur i Kalø Vig Parken, Overblikket 5, 14 og 20, Rodskov, 8543 Hornslet.

Se annoncen her.