3XN_X House

NavnX House
Arkitekt3XN
Størrelse (m2) 168
Terrasse (m2) -
Kælder (m2) -
Vognly (m2) 32
Etager1
Taghældning°1
Badeværelser2
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 168
Højde (m.)3,2
Længde (m.)21,8
Bredde (m.)17,1


Det enkle og elegante præger 3XNs X House, der set fra oven ligner et kæmpe X. De slanke ben peger i alle fire verdenshjørner og opdeler naturligt huset i garage, fællesrum samt to værelsesfløje. I midten er køkkenet placeret med direkte udsyn og adgang til de mange opholdsteder ude, der alle er naturligt afskærmet af husets sider. Det flade tag udgør en vigtig del af det arkitektoniske udtryk, og tidligere tiders børnesygdomme ved denne tagkonstruktion er for længst et overstået kapitel. I dag er det udstyret med hældninger de rigtige steder og er derfor langt fra så fladt, som det syner.

Arkitektonisk er huset enkelt. De store vinduer fra gulv til loft er kombineret med hvide vægoverflader, der opføres som pudsede overflader. På taget ligger to lag tagpap overalt. Ved at opføre store træterrasser gøres udendørsarealerne let til en naturlig forlængelse af gulvene indendørs. Dermed kan det næsten 80 kvadratmeter store fællesrum med direkte adgang til haven virke endnu større om sommeren.

Indretningen af X House giver næsten sig selv. To fløje rummer værelser og badeværelser, mens de øvrige to indeholder opholdsrum samt integreret carport under bygningens tagudhæng. Huset kan opføres med tre eller fire værelser, og udvidelsen af kvadratmeterantallet sker uden konsekvenser for arkitekturen, da det er disponeret, så de fire ben alle kan gøres større eller mindre efter behov.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.