3XN_Twist House

NavnTwist House
Arkitekt3XN
Størrelse (m2) 221
Terrasse (m2) 16/16
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager2
Taghældning°7
Badeværelser2
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 221
Højde (m.)6,1
Længde (m.)19,7
Bredde (m.)17,9


Lyset er altafgørende for menneskers ve og vel. Derfor er det ikke tilfældigt, at arkitekturen i Twist House handler om at lukke solens stråler ind. Vinduerne skaber et væld af naturlige lyskilder, og derved bliver rummene til langt mere end et tag over hovedet. Ønsket om at skabe en oplevelsesrig atmosfære gennemsyrer ethvert arkitektonisk valg i huset, som byder på arealer med højt til loftet og en skulpturel trappe, som skaber en smuk overgang mellem opholdszonens stue og køkkenregion. Landskabets niveauforskelle er funktionelt integreret i arkitekturen, så det inde skaber en indretning i flere plan og ude giver hver gavl og facade sit eget, unikke udseende.

Twist House er et arkitektonisk skarpt skåret hus, hvor indretningen er organiseret omkring to værelsesfløje og en sammenhængende opholdszone med adgang til to overdækkede terrasser. Opholdszonen twister sig igennem hele huset, som to tragtformede forløb, der mødes i husets midte og trækker lyset helt ind i husets kerne ved den smukke trappe.

Børneafdelingens to værelser er store og regulære og ligger placeret i forbindelse med husets køkkenregion, mens forældresoveværelset har fået plads ved stuen og er forsynet med eget, rummeligt badeværelse. Husets åbne plan giver også mulighed for at etablere et åbent bibliotek oppe under loftet, hvor husets beboere kan hengive sig litteraturen eller hjemmearbejdet uden at miste forbindelsen til resten af familien.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.