Bjarke Ingels_Slim House

NavnSlim House
ArkitektBjarke Ingels Group
Størrelse (m2) 145
Terrasse (m2) 17/17
Kælder (m2) -
Vognly (m2) 14,5
Etager1
Taghældning°25
Badeværelser2
Soveværelser3
Stuer2
Grundplan (m2) 145
Højde (m.)4,8
Længde (m.)23,9
Bredde (m.)9


Her er et hus, hvor du kan kombinere hyggelige kroge med rummeligt overskud. Bjarke Ingels Group har ved hjælp af én lang arkitektonisk bevægelse indrammet den moderne families mange behov i Slim House, hvor der er plads til ro og koncentration, samvær og fest. Huset er karakteriseret ved en slank, klassisk form med højt til loftet, der åbner sig ud mod vejen, så der er plads til vognly og entré.

Hjemmelivet indebærer både ensomhed, tosomhed og samvær, og det faktum afspejles overalt. Opdelingen af rummene inden døre udspringer fra husets midte og imødekommer alle de aktiviteter, der foregår inden for hjemmets fire vægge. Slim House rummer derfor både en inddelt og en åben del. Det inddelte areal består af værelser, bad og bryggers, mens det åbne areal består af stuer og køkken med bar. De to dele løber side om side i hele husets længde.

Det åbne areal kan inddeles i mindre rum i kraft af to store vægge eller skydedøre, men anvendes arealet fuldt ud, kan stuerne nemt huse et 10 meters langbord. Det samme gælder uden døre, hvor der er rig mulighed for store sammenkomster med familie og gæster på de to terrasser. Stuen kan åbnes ud mod det fri, og det giver et overvældende lysindfald inden døre. Det store glasparti i midten af det åbne rum vender ud mod haven, og herved er der skabt optimalt samspil mellem livet inde og ude.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.