3XN_Kip House

NavnKip House
Arkitekt3XN
Størrelse (m2) 155/174
Terrasse (m2) 0/25
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1
Taghældning°17/22
Badeværelser2
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 155/174
Højde (m.)5
Længde (m.)15,2/16,6
Bredde (m.)13,3


Skulpturelle former er en del af hverdagen i Kip House. Ved hjælp af helt enkle linier skaber 3XN et hus med et spændende minimalistisk udtryk. Taget giver huset en skarp profil udadtil og skaber en imponerende effekt inden døre - det er svært ikke automatisk at læne hovedet tilbage for at nyde synet af loftet, der rejser sig mod himlen. Kip er det klassiske saddeltags hus i en ny fortolkning. Det er enkelt opbygget suppleret af en åbning til kip og et stort, trekantet vinduesparti i husets ene ende. Her er køkken, spiseplads og stue placeret, mens værelserne ligger i husets modsatte del. Arkitekturen og placeringen af de enkelte rum gør det nemt at udvide huset, så det tilgodeser varierende behov.

Det arkitektoniske udtryk er enkelt, og de udvendige vægoverflader er pudsede eller beklædt med sortmalet træ, mens taget er af sort tagpap. I husets indre er de store glasoverflader kombineret med hvide vægge, og i både fællesrum og værelser er der lagt vægt på, at lyset kan strømme frit igennem. Kun badeværelser og bryggers er placeret midt i huset uden direkte adgang til udendørsarealerne.

Kip House er tænkt i en passiv værelsesside og en aktiv opholdsside, hvor badeværelser, bryggers og køkken bliver brugt til at adskille de to områder. Værelsesdelen kan indrettes med tre eller fire rum, og det store opholdsrum åbner for en fleksibel indretning, der dog kan indrettes med et lukket kontor i det ene hjørne. Kip House findes i fire varianter, hvor den ene er indrettet med en kælder beliggende under knap halvdelen af huset.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.