Bjarke Ingels_Hill House

NavnHill House
ArkitektBjarke Ingels Group
Størrelse (m2) 145
Terrasse (m2) 0/22
Kælder (m2) -
Vognly (m2) 0/39
Etager1
Taghældning°1/23
Badeværelser2
Soveværelser4
Stuer1
Grundplan (m2) 145
Højde (m.)5,2
Længde (m.)30,8
Bredde (m.)9,7


Haven er et sted, de fleste nyder at være, når de er hjemme. Når fuglene fløjter, og den lette brise får bladene til at visle, synes hverdagens strabadser langt væk, og i sommerhalvåret bliver den naturligt det vigtigste rum i boligen. Derfor er det havens betydning for familielivet, der har været inspirationskilden for Bjarke Ingels, da han tegnede Hill House. Her er ikke tale om et hus med have men om en have med hus.

Hill House er en lille perle midt i det grønne. Omgivelser og hus smelter sammen, og udadtil fremstår huset som en bakke i landskabet, der strækker sig fra vejen helt om til baghaven. En mindre bakke danner ly for biler og haveredskaber, og pludselig er en flad grund forvandlet til et lille bakkelandskab. De fleste grunde kan forenes med Hill House, hvor symbiosen mellem natur og menneskeskabt rum skaber de bedste forudsætninger for et familieliv med fokus på udendørs ophold og aktivitet. Kontrasten mellem ude og inde er udvisket, og det bølgende landskab skaber et perfekt grundlag for leg, afslapning og samvær året rundt.

Inden døre udgør det højloftede rum husets samlingspunkt. Her er køkken/alrum og stue placeret med god plads til indendørs aktiviteter, når vejret ikke er til at forhandle med. Facaderne består af store glaspartier der giver ideel udsigt til haven, og på begge sider af rummet ligger værelser, bad, depot og bryggers i symmetrisk planmæssighed. Rummene kan tilpasses den enkelte familie og der er god plads til at skabe ideelle opbevarings­muligheder i begge ender af huset.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.