schmidt hammer lassen_Diagonal House

NavnDiagonal House
Arkitektschmidt hammer lassen
Størrelse (m2) 169/192
Terrasse (m2) 32
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1,5
Taghældning°45
Badeværelser2
Soveværelser4
Stuer1
Grundplan (m2) 95/106
Højde (m.)7,7
Længde (m.)11,7/13,1
Bredde (m.)8,1/8,1


Diagonal House er en nyfortolkning af den klassiske 1½ plans villa. Med skorstenen som kontrapunkt gives den velkendte bygningskrop en særlig skulpturel karakter og identitet gennem en enkel, diagonal forskydning af kippen.

Diagonal House danner den perfekte ramme for et moderne familieliv med lyse fællesarealer og adskilte forældre- og børnezoner. Store vinduespartier gennemlyser det centrale køkken/alrum, hvorfra der også er direkte udgang til haven. I umiddelbar tilknytning ligger en funktionel entré med tilhørende bryggers, tre børneværelser og et stort badeværelse. På 1. sal skaber den diagonale kip nye og overraskende rumligheder. Stuen åbner sig mod kip, og de store vinduespartier giver enestående udsigtsmuligheder og optimale lysforhold. Forældreafdelingen byder på et soveværelse med tilhørende walk-in closet og husets andet badeværelse.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.