CEBRA_Delta House

NavnDelta House
ArkitektCEBRA
Størrelse (m2) 170/204
Terrasse (m2) 12,5/27,5
Kælder (m2) -
Vognly (m2) 36
Etager2
Taghældning°-
Badeværelser2
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) -
Højde (m.)3,3/6
Længde (m.)14,8
Bredde (m.)14,8


Delta House er skabt med to væsentlige intentioner for øje; familiens samvær i et sammenhængende opholdsrum og en rumlig orientering mod udsigt og horisont. Huset findes i 3 varianter, hvoraf den ene er indrettet med næsten 100 kvadratmeter fællesareal. Det store glasparti i 2 etagers højde giver rummet et imponerende katedrallignende loft, der kun kan realiseres på en skrånende grund. Fra indkørslen viser Delta House sig fra sin beskedne side, men du behøver blot at kigge omkring hjørnet eller træde få skridt ind i huset for at finde ud af, at det er langt mere imponerende end først antaget (billedet).

Den skrånende grund udnyttes optimalt, og med værelser og badeværelser placeret helt oppe under taget, bliver der plads til depot, redskabsrum og en overdækket terrasse nederst. Kontrasten mellem den beskedne indgang og det imponerende glasparti mod haven giver Delta House et stærkt arkitektonisk udtryk, der understreges af de diskrete materialer. Huset udføres med en pudset overflade, mens taget dækkes med sort tagpap.

Inde er Delta House holdt i lyse farver for at fastholde og understrege husets idé om et skulpturelt udtryk hugget ud i et materiale, hvilket gør, at det store, lyse rum fornemmes endnu større. Værelserne fordeler sig rundt om opholdsrummet med det store soveværelse til den ene side og børneværelserne til den anden. Den store entré med tilhørende bryggers opfylder børnefamiliens ønsker om funktionel indretning.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Bl.a. kan Delta House også tilpasses en let skrånende og en helt plan grund. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.