schmidt hammer lassen_CutCut House

NavnCutCut House
Arkitektschmidt hammer lassen
Størrelse (m2) 186
Terrasse (m2) 0/9
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1
Taghældning°21
Badeværelser2
Soveværelser3/4
Stuer1
Grundplan (m2) 186
Højde (m.)5,2
Længde (m.)18,4
Bredde (m.)11,8


To skrå snit skærer sig ned igennem det ellers så traditionelle nordiske længehus med saddeltag, hvilket fuldstændig ændrer huset med den store sammenhængende opholdsflade på knap 90 kvadratmeter. Pludselig opstår nye former både ude og inde, der udnytter husets skulpturelle form og giver CutCut en genkendelig identitet, hvilket gør det til en moderne klassiker med en klar kontrast mellem det mørke ydre og lyse indre. CutCut er et hus med en markant arkitektur, der blødes op af skulpturelle elementer. Køkkenet er designet til huset og står som en lang skulptur i det store, åbne opholdsrum, og den imødekommende arkitektur understreges af åbningen til kip inden døre, hvor de store vinduer gør det muligt at kigge igennem huset.

Med sin stærke fornemmelse for det enkle fremstår CutCut som en minimalistisk og diskret ramme om det liv, der leves i det. Den store opholdsflade gennemstrømmes af lys fra de to diagonale snit, og de store vinduespartier bryder den mørke facade. Huset kan opføres i zinktækning, en overflade som er stort set vedligeholdelsesfri og resistent over for vind og vejr. CutCut fås også sortpudset eller med sortmalet træbeklædning. Inden døre giver hvide vægge, hvide lofter og lyse egetræsgulve huset et ultra minimalistisk udtryk, der understreges af lyset fra de store vinduespartier fra gulv til loft. Vinduerne skaber et optimalt forhold mellem inde og ude. Køkken/alrum og spiseplads har direkte adgang til haven på den ene side af huset, det samme har opholdsstuen, der åbner ud til den anden side.

CutCut findes i tre varianter der kan opføres med tre eller fire soveværelser. De er placeret som selvstændige enheder i husets to hjørner med direkte adgang til fællesrummet. Det store soveværelse med tilhørende bad er placeret i det ene hjørne, hvor udsigten til haven kan nydes fra badekarret, mens de øvrige to eller tre rum er placeret i det andet. Den åbne forbindelse mellem alrum, multirum og opholdsstue giver masser af plads til fælles aktiviteter, og designmæssigt bryder intet den fælles opholdszone.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.