schmidt hammer lassen_CutIn House

NavnCutIn House
Arkitektschmidt hammer lassen
Størrelse (m2) 84/122
Terrasse (m2) 14/15/16/22
Kælder (m2) -
Vognly (m2) -
Etager1
Taghældning°3
Badeværelser1
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 84/122
Højde (m.)4,1
Længde (m.)8,9/14
Bredde (m.)10,2/16,5

 

Hvis et hus skal gøre noget ved ens bevidsthed, skal det pirre sanserne. Derfor er schmidt hammer lassens arkitektur altid kendetegnet ved de overraskende elementer og anderledes detaljer, hvad enten det er i CutIn House eller Den Sorte Diamant i København.

CutIn House fås i to varianter, der tager udgangspunkt i samme arkitektoniske idé og funktionelle indretning. Grundelementerne udgøres af den sorte krystalform og de hvide indsnit. Udtrykket er enkelt, og det samme er indretningen af de henholdsvis 84 og 122 kvadratmeter. Det aflange opholdsrum breder sig i hele husets længde, mens de tre værelser er placeret overfor i forlængelse af hinanden. Sammen med den rummelige hems opfylder de behovet for sovepladser til hele familien og eventuelle gæster.

I CutIn House B er der blevet plads til større værelser, et ekstra badeværelse samt en mere rummelig opholdszone, der kan indrettes og opdeles afhængig af antallet af besøgende.

Terrasser og have er tilgængelige overalt. Store vinduer og døre med udgang til omgivelserne findes i alle rum, og i opholdsrummet gør skydedøre det muligt at lade indendørsarealerne smelte sammen med naturen. Køkkenet er diskret placeret i umiddelbar forlængelse af stuen og spisepladsen, og herfra er der let adgang til begge overdækkede terrasser.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.