CEBRA_Sinus House

NavnSinus House
ArkitektCEBRA
Størrelse (m2) 164
Terrasse (m2) 0/25
Kælder (m2) -
Vognly (m2) 0/48
Etager1
Taghældning°35
Badeværelser2
Soveværelser3
Stuer1
Grundplan (m2) 164
Højde (m.)5,9
Længde (m.)20,3
Bredde (m.)9,4


Forestil dig, at du skærer en båd ud af et æble. Med et enkelt greb bliver de bløde linjer erstattet af en ny form, og det er sådan en ændring, der ligger til grund for den innovative formgivning i Sinus House. Her er den oprindelige rektangulære form bearbejdet gennem indsnit i husets langsider. Det sikrer dagslys inden døre uanset solens placering og giver plads til afskærmede terrasser, hvor de hvide indsnit reflekterer lyset, så hjemmet fyldes af direkte og indirekte lysindfald.

Sinus House forener ønsket om store vinduespartier med ønsket om at opretholde privatlivets fred. De inderste rum er lyse i kraft af de lyse indsnit, uden at alle husets facader er af glas, og de mørke flader står i kontrast til disse indsnit. Husets facader folder sig ind og ud af hinanden og danner et nyt æstetisk helhedsudtryk, der tydeligt signalerer, at den rektangulære form ikke kun er et spørgsmål om funktionalitet.

Husets indre rum er et resultat af de ukonventionelle indsnit. De er organiseret i en samling af små skrin, hvor soveværelset med integreret badeværelse er den mest selvstændige enhed. De centrale fællesarealer tæller køkken/alrum og stue med plads til familiens mange fælles gøremål, mens der er plads til privatliv i de to værelser. En niche giver ekstra plads til både børn og voksne, og med redskabsrum, loftsrum og skur er der skabt rigtig gode opbevaringsmuligheder.

Alle M2s huse rummer en vis grad af fleksibilitet, når det gælder materialer, indretning og størrelse. Kontakt M2 for at høre nærmere om mulighederne for at tilpasse dette hus.